Σταση Εργασιασ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟ | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ : Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7.

Σταση Εργασιασ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟ | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ : Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7.. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται συνεχώς η ομοσπονδία προχωρά σε στάση εργασίας. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Δημοσιο, αδεδυ, σταση εργασιασ, διαδηλωσεισ. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ | TASTV.gr | Τα νέα της ...
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ | TASTV.gr | Τα νέα της ... from www.tastv.gr
Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11.

Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της.

Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 στα δημόσια νοσοκομεία της αττικής. Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Στάση εργασίας δασκάλων και νηπιαγωγών της ιεράπετρας την παρασκευή. Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Τετράωρη στάση εργασίας των ηλεκτροδηγών του τραμ την τετάρτη. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ.

Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε ...
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε ... from 1.bp.blogspot.com
Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Tρίωρη στάση εργασίας για αύριο, τετάρτη 6 μαΐου, τόσο για το πρωϊνό όσο και το απογευματινό ωράριο, προκήρυξε η ολμε αντιδρώντας στην απόφαση του.

Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7.

Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 στα δημόσια νοσοκομεία της αττικής. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου. Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

ΠΟΕ -ΟΤΑ : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ...
ΠΟΕ -ΟΤΑ : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ... from 2.bp.blogspot.com
Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο. Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Τετράωρη στάση εργασίας των ηλεκτροδηγών του τραμ την τετάρτη.

Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε.

Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας. Η στάση θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook